Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - header modules devices5

WEBSITE MODULES

Oké, je bent eruit. Je wil graag een website. Maar je hebt geen idee wat erop moet komen te staan of hoe die eruit moet komen te zien. Moor Webdesign wil jou graag wat inspiratie, mogelijkheden en designopties geven. Hier kun je modules vinden die aan je website toegevoegd kunnen worden. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, maar hieronder zie je een aantal modules die vaak gebruikt worden.

Een aantal van onze modules

Hieronder zie je een aantal modules met de werking hiervan. Modules geven jou een website op maat die precies doet waar jij naar op zoek bent. Weet je niet helemaal waar je naar op zoek bent, neem dan ook een kijkje door onze modules ter inspiratie. Ben je op zoek naar iets specifieks, laat het ons dan weten.

Moor webdesign - Popup - Button

Button

Buttons hebben een duidelijke functie op een website. Ze helpen de bezoekers om dat te doen waar ze voor komen of wat jij graag wilt dat ze gaan doen. Zoals contact opnemen of een offerte aanvragen.

Moor webdesign - Popup - Icoon

Icoon

Met iconen kan je op een beknopte manier belangrijke zaken extra aandacht geven. Ze helpen om bezoekers van de website de site makkelijke te scannen. Ook is het een leuke design toevoeging in plaats van wat simpele tekst.

Trein

Auto

Boot

Moor webdesign - Popup - Zoekfunctie

Zoekfunctie

We gebruiken bijna dagelijks zoekmachines om iets gemakkelijk te kunnen vinden. Wanneer je een website hebt waar veel informatie op staat is het verstandig om een zoekfunctie toe te voegen zodat je bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Moor webdesign - Popup - Login gedeelte

Login gedeelte

Wil jij een afgeschermd gedeelte op je website creëren voor speciale gebruikers, dan kan dat met een inlog gedeelte waar alleen mensen met een account toegang tot krijgen.

Moor webdesign - Popup - Gallerij

Gallerij

Met een galerij kan je mooie afbeeldingen weergeven die zelfs gefilterd kunnen worden. Zo kan je bezoekers bijvoorbeeld laten zien hoe websites eruit zien van verschillende pakketten.

Moor webdesign - Popup - Kalender

Kalender

Heb jij evenementen waar jouw bezoekers van op de hoogte moeten worden gebracht, dan kan je dit met een kalender doen. Zo kan je per maand alle evenementen laten zien die plaatsvinden. 

Moor webdesign - Kalender
Moor webdesign - Popup - Reviews

Reviews

Reviews helpen om je bezoekers te overtuigen. Of het nu gaat om een product of een dienst, mensen kijken graag eerst naar de reviews om zeker te weten dat alles goed is. Maar zelfs een wat negatieve review kan je iets opleveren. Je kunt er zelf iets van leren maar je klanten kunnen ook zien dat je niet perfect bent, want dat gelooft toch niemand, maar ook hoe jij met de feedback omgaat.

John Doe

23 november 2021

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Moor webdesign - Popup - Slider

Slider

Met een slider kan je content of afbeeldingen toevoegen en tegelijkertijd ruimte besparen en een leuk interactief element op je website toevoegen.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Kaart Geldrop2
Budget website
1 pagina website
Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Kaart Geldrop2
Basic website
Maximaal 5 pagina's
Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Kaart Geldrop2
Plus website
Maximaal 10 pagina's
Moor webdesign - Popup - Formulier

Formulier

Formulieren zijn de beste manier om conversie te genereren via je website. Ze werken ook nog eens drempelverlagend. Bezoekers voelen vaak minder verplichtingen bij het invullen van een formulier. Je kunt ze bijvoorbeeld contact laten opnemen via een formulier of een offerte laten opvragen.

Video

Heb jij een leuke video die je graag op je website wilt tonen? Dan kan via YouTube, Vimeo, een eigen link of gewoon uploaden op je eigen website. Zo is er altijd wat beweging op je website te zien.

Moor webdesign - Popup - Google maps

Google Maps

Het is altijd makkelijk als je op een website direct toegang hebt tot Google Maps. Geen gedoe met de navigatie instellen, maar direct op de map klikken en rijden maar! Maar het is natuurlijk altijd makkelijk om te laten zien waar je gesitueerd bent.

Coordinates of this location not found
Moor webdesign - Popup - Tijdlijn

Tijdlijn

Heb jij een goed verhaal met verschillende data, dan kan dit als interessant grafisch element op je website worden toegevoegd in de vorm van een tijdlijn. Zowel horizontaal als verticaal is mogelijk.

2020
Oprichting Moor Webdesign
2021
10 websites ontworpen
Moor webdesign - Popup - Share Buttons

Share buttons

Wanneer je social media share buttons op je website plaatst, bij bijvoorbeeld een blog, kunnen lezers deze gemakkelijk delen en zo kan jij potentieel een groter publiek bereiken. Ze kunnen je bericht dan delen op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Twitter. Zelf hoef je geen account op deze social media platforms te hebben, alleen degene die het bericht wilt delen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Moor webdesign - Popup - Countdown

Countdown

Heb jij een belangrijke mededeling, evenement of misschien lancering, dan kan je gebruik maken van een countdown. Er loopt dan een teller af totdat er iets speciaals plaats gaat vinden. 

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden
Moor webdesign - Popup - Multitaal

Multitaal

Krijg jij bezoekers uit meerdere landen en wil je een website met meerdere talen, geen probleem. Je kunt bezoekers een andere taal laten kiezen op de website door op een vlag te klikken of de afkorting van de taal. 

Moor webdesign - Popup - Audio player

Audio player

Wil je mensen graag wat muziek op je website laten luisteren, geen probleem. Je kunt dit via een online playlist doen of de muziek naar je website oploaden. Je kunt zelfs een hele Spotify playlist op je website tonen. Zo is het altijd een feestje op je website.

Conor Maynard - For the night

Moor webdesign - Popup - Tabel

Tabel

Zijn er cijfers of statistieken die jij graag op je website wilt tonen, dan kan je hier tabellen voor gebruiken. Je kunt kiezen voor een verticale tabel zoals hiernaast, maar ook een horizontale, cirkeldiagram of een lijndiagram.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - module tabel
Moor webdesign - Popup - Prijstabel

Prijstabel

Ik zie graag prijzen op een website staan, ik wil van tevoren graag weten wat het ongeveer gaat kosten. Met prijstabellen kan je dit duidelijk aan je bezoekers laten zien. Wat kost het en wat krijgen ze voor dat bedrag.

budget

299,- Vanaf
 • 1 pagina
 • Uniek design
 • Wordpress handleiding
 • Responsive design
 • Contactformulier
 • Integratie social media
Moor webdesign - Popup - Reserveren

Reserveren

Wil jij dat bezoekers op je website een reservering of boeking kunnen maken voor bijvoorbeeld een hotel, nagelsalon of auto verhuur. Dat kan Moor Webdesign voor je regelen. 

Moor webdesign - Popup - Projecten

projecten

Werk jij net zoals Moor Webdesign op projectbasis en wil je graag je mooiste projecten laten zien op je website, geen probleem. Er zijn vele verschillende manier op dit te doen, wij maken er iets moois van.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Home voordelen

Project restaurant

Moor webdesign - Popup - Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij regelmatig nieuws, aanbiedingen of iets dergelijks dan kan een nieuwsbrief iets voor jouw website zijn. Bezoekers kunnen zich aanmelden via de website en via bv Mailchimp verstuur je dan een nieuwsbrief naar alle mensen die zich hebben aangemeld.

Moor webdesign - Popup - Live chat

Live chat

Vind jij het belangrijk altijd je klanten te woord te kunnen staan, dan is een live chat iets voor jou. Zo kun je gemakkelijk en direct met je klanten communiceren. Ben je er even niet, dan kan je kiezen voor een standaard bericht.

Moor webdesign - Chat functie1
Moor webdesign - Popup - Accordeon

Accordeon

Een accordeon kan tekst tonen en verbergen met een muisklik. Zo kan je veel ruimte besparen op je website. Bezoekers hoeven zo niet alle tekst op je website te lezen maar kunnen gericht klikken op wat voor hen interessant is. De accordeon wordt vaak gebruikt voor veelgestelde vragen of bij onderdelen op je website dat veel content bevat.

Wanneer Moor Webdesign de website van jouw bedrijf mag maken, beginnen we eerst met het bespreken van de wensen en wat het doel van de website is. 

Heb je al een domeinnaam en/of hostingpakket, dan gaan we daarmee aan de slag. Indien dit allemaal nog aangemaakt moet worden, kan Moor Webdesign dit voor je regelen. Wij werken hiervoor samen met Cloud86.

Moor webdesign - Popup - Blog

Blog

Wil jij graag een blog of nieuwspagina bijhouden om je bezoekers te informeren over de laatste nieuwtjes, leuke dingen enzovoorts, dan is een blog iets voor jou. Een blog is een goede manier op bezoekers naar je website te trekken en om hoger in Google te scoren.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - header home nieuw devices

Hoe maak je een website

10 november 2021

Om een website te maken met WordPress hoef je niet veel kennis van html en css te hebben.

Moor webdesign - Popup - Button

Button

Buttons hebben een duidelijke functie op een website. Ze helpen de bezoekers om dat te doen waar ze voor komen of wat jij graag wilt dat ze gaan doen. Zoals contact opnemen of een offerte aanvragen.

Moor webdesign - Popup - Icoon

Icoon

Met iconen kan je op een beknopte manier belangrijke zaken extra aandacht geven. Ze helpen om bezoekers van de website de site makkelijke te scannen. Ook is het een leuke design toevoeging in plaats van wat simpele tekst.

Trein

Auto

Boot

Moor webdesign - Popup - Zoekfunctie

Zoekfunctie

We gebruiken bijna dagelijks zoekmachines om iets gemakkelijk te kunnen vinden. Wanneer je een website hebt waar veel informatie op staat is het verstandig om een zoekfunctie toe te voegen zodat je bezoekers snel kunnen vinden waar ze naar op zoek zijn.

Moor webdesign - Popup - Login gedeelte

Login gedeelte

Wil jij een afgeschermd gedeelte op je website creëren voor speciale gebruikers, dan kan dat met een inlog gedeelte waar alleen mensen met een account toegang tot krijgen.

Moor webdesign - Popup - Formulier

Formulier

Formulieren zijn de beste manier om conversie te genereren via je website. Ze werken ook nog eens drempelverlagend. Bezoekers voelen vaak minder verplichtingen bij het invullen van een formulier. Je kunt ze bijvoorbeeld contact laten opnemen via een formulier of een offerte laten opvragen.

Video

Heb jij een leuke video die je graag op je website wilt tonen? Dan kan via YouTube, Vimeo, een eigen link of gewoon uploaden op je eigen website. Zo is er altijd wat beweging op je website te zien.

Moor webdesign - Popup - Google maps

Google Maps

Het is altijd makkelijk als je op een website direct toegang hebt tot Google Maps. Geen gedoe met de navigatie instellen, maar direct op de map klikken en rijden maar! Maar het is natuurlijk altijd makkelijk om te laten zien waar je gesitueerd bent.

Coordinates of this location not found
Moor webdesign - Popup - Tijdlijn

Tijdlijn

Heb jij een goed verhaal met verschillende data, dan kan dit als interessant grafisch element op je website worden toegevoegd in de vorm van een tijdlijn. Zowel horizontaal als verticaal is mogelijk.

2020
Oprichting Moor Webdesign
2021
10 websites ontworpen
Moor webdesign - Popup - Gallerij

Gallerij

Met een galerij kan je mooie afbeeldingen weergeven die zelfs gefilterd kunnen worden. Zo kan je bezoekers bijvoorbeeld laten zien hoe websites eruit zien van verschillende pakketten.

Moor webdesign - Popup - Kalender

Kalender

Heb jij evenementen waar jouw bezoekers van op de hoogte moeten worden gebracht, dan kan je dit met een kalender doen. Zo kan je per maand alle evenementen laten zien die plaatsvinden. 

Moor webdesign - Kalender
Moor webdesign - Popup - Reviews

Reviews

Reviews helpen om je bezoekers te overtuigen. Of het nu gaat om een product of een dienst, mensen kijken graag eerst naar de reviews om zeker te weten dat alles goed is. Maar zelfs een wat negatieve review kan je iets opleveren. Je kunt er zelf iets van leren maar je klanten kunnen ook zien dat je niet perfect bent, want dat gelooft toch niemand, maar ook hoe jij met de feedback omgaat.

John Doe

23 november 2021

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua

Moor webdesign - Popup - Slider

Slider

Met een slider kan je content of afbeeldingen toevoegen en tegelijkertijd ruimte besparen en een leuk interactief element op je website toevoegen.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Kaart Geldrop2
Budget website
1 pagina website
Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Kaart Geldrop2
Basic website
Maximaal 5 pagina's
Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Kaart Geldrop2
Plus website
Maximaal 10 pagina's
Moor webdesign - Popup - Share Buttons

Share buttons

Wanneer je social media share buttons op je website plaatst, bij bijvoorbeeld een blog, kunnen lezers deze gemakkelijk delen en zo kan jij potentieel een groter publiek bereiken. Ze kunnen je bericht dan delen op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn of Twitter. Zelf hoef je geen account op deze social media platforms te hebben, alleen degene die het bericht wilt delen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Moor webdesign - Popup - Countdown

Countdown

Heb jij een belangrijke mededeling, evenement of misschien lancering, dan kan je gebruik maken van een countdown. Er loopt dan een teller af totdat er iets speciaals plaats gaat vinden. 

00
Dagen
00
Uren
00
Minuten
00
Seconden
Moor webdesign - Popup - Multitaal

Multitaal

Krijg jij bezoekers uit meerdere landen en wil je een website met meerdere talen, geen probleem. Je kunt bezoekers een andere taal laten kiezen op de website door op een vlag te klikken of de afkorting van de taal. 

Moor webdesign - Popup - Audio player

Audio player

Wil je mensen graag wat muziek op je website laten luisteren, geen probleem. Je kunt dit via een online playlist doen of de muziek naar je website oploaden. Je kunt zelfs een hele Spotify playlist op je website tonen. Zo is het altijd een feestje op je website.

Conor Maynard - For the night

Moor webdesign - Popup - Tabel

Tabel

Zijn er cijfers of statistieken die jij graag op je website wilt tonen, dan kan je hier tabellen voor gebruiken. Je kunt kiezen voor een verticale tabel zoals hiernaast, maar ook een horizontale, cirkeldiagram of een lijndiagram.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - module tabel
Moor webdesign - Popup - Prijstabel

Prijstabel

Ik zie graag prijzen op een website staan, ik wil van tevoren graag weten wat het ongeveer gaat kosten. Met prijstabellen kan je dit duidelijk aan je bezoekers laten zien. Wat kost het en wat krijgen ze voor dat bedrag.

budget

299,- Vanaf
 • 1 pagina
 • Uniek design
 • Wordpress handleiding
 • Responsive design
 • Contactformulier
 • Integratie social media
Moor webdesign - Popup - Reserveren

Reserveren

Wil jij dat bezoekers op je website een reservering of boeking kunnen maken voor bijvoorbeeld een hotel, nagelsalon of auto verhuur. Dat kan Moor Webdesign voor je regelen. 

Moor webdesign - Popup - Projecten

projecten

Werk jij net zoals Moor Webdesign op projectbasis en wil je graag je mooiste projecten laten zien op je website, geen probleem. Er zijn vele verschillende manier op dit te doen, wij maken er iets moois van.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Home voordelen

Project restaurant

Moor webdesign - Popup - Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij regelmatig nieuws, aanbiedingen of iets dergelijks dan kan een nieuwsbrief iets voor jouw website zijn. Bezoekers kunnen zich aanmelden via de website en via bv Mailchimp verstuur je dan een nieuwsbrief naar alle mensen die zich hebben aangemeld.

Moor webdesign - Popup - Live chat

Live chat

Vind jij het belangrijk altijd je klanten te woord te kunnen staan, dan is een live chat iets voor jou. Zo kun je gemakkelijk en direct met je klanten communiceren. Ben je er even niet, dan kan je kiezen voor een standaard bericht.

Moor webdesign - Chat functie1
Moor webdesign - Popup - Accordeon

Accordeon

Een accordeon kan tekst tonen en verbergen met een muisklik. Zo kan je veel ruimte besparen op je website. Bezoekers hoeven zo niet alle tekst op je website te lezen maar kunnen gericht klikken op wat voor hen interessant is. De accordeon wordt vaak gebruikt voor veelgestelde vragen of bij onderdelen op je website dat veel content bevat.

Wanneer Moor Webdesign de website van jouw bedrijf mag maken, beginnen we eerst met het bespreken van de wensen en wat het doel van de website is. 

Heb je al een domeinnaam en/of hostingpakket, dan gaan we daarmee aan de slag. Indien dit allemaal nog aangemaakt moet worden, kan Moor Webdesign dit voor je regelen. Wij werken hiervoor samen met Cloud86.

Moor webdesign - Popup - Blog

Blog

Wil jij graag een blog of nieuwspagina bijhouden om je bezoekers te informeren over de laatste nieuwtjes, leuke dingen enzovoorts, dan is een blog iets voor jou. Een blog is een goede manier op bezoekers naar je website te trekken en om hoger in Google te scoren.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - header home nieuw devices

Hoe maak je een website

10 november 2021

Om een website te maken met WordPress hoef je niet veel kennis van html en css te hebben.

GELUKT!

Het formulier is succesvol verzonden. We zullen je zo snel mogelijk een offerte toesturen.