oNDERHOUD VOOR JOUW WEBSITE

Het gebeurt heel vaak dat een bedrijf een mooie nieuwe website laat maken en vervolgens gebeurt er niks. Geen veranderingen, geen aanvullingen, geen nieuwe inhoud, en het allerbelangrijkste, geen updates. De website blijft zoals deze ooit is opgeleverd, soms jarenlang. Onderhoud is een belangrijk onderdeel van het hebben van een website. Je bedrijf en/of diensten en producten veranderen vaak toch wel wat door je jaren heen. Je website zou dan natuurlijk ook mee moeten veranderen. Een nieuwe foto toevoegen, een kleine aanpassing in de tekst of misschien wel iets compleet nieuws toevoegen, Moor Webdessign kan dit voor je regelen door middel van een onderhoudspakket.

Een WordPress website wordt gemaakt met verschillende programma’s genaamd plug-ins. Deze plug-ins worden door verschillende bedrijven gemaakt en ook telkens verbeterd. Kleine foutjes worden eruit gehaald, beveiliging wordt verbeterd enz. Daarom is het belangrijk om deze plug-ins te onderhouden door updates uit te voeren. Een veilige en volledige website wordt regelmatig geüpdate. 

Welk pakket past het beste bij jouw onderneming?

budget

€10,-

per maand

1 uur extra support voor

basic

€25,-

per maand

1 uur extra support voor

plus

€50,-

per maand

2 uur extra support voor

moor

€75,-

per maand

3 uur extra support voor

Alle prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Het is een contract van minimaal 1 jaar en is daarna per maand opzegbaar. 

UITLEG PAKKET ONDERDELEN

Support

Wanneer je een onderhoudscontract afsluit kan je rekenen op support bij het oplossen van problemen en/of het aanpassen van je website. Wil je een foto aanpassen of een stukje tekst aanpassen en loop je hiermee vast, kunnen wij dit jou uitleggen. Zo kan je het de volgende keer zelf doen. En kom je er dan toch niet uit, neem je toch gewoon contact met ons op.

Software update

Een WordPress website wordt gemaakt met verschillende programma's genaamd plug-ins. Deze plug-ins worden door verschillende bedrijven gemaakt en ook telkens verbeterd. Kleine foutjes worden eruit gehaald, beveiliging wordt verbeterd enz. Daarom is het belangrijk om deze plug-ins te onderhouden door updates uit te voeren. Evenals WordPress zelf moet goed geupdate worden. Een veilige en volledige website wordt regelmatig geüpdate. Iedere maand voert Moor Webdesign updates voor je uit.

Bewerkingen/toevoegingen

Heb je een nieuw product, dan wil je deze graag tonen op je website. Heb je een professionele fotoshoot laten maken van alle medewerkers, dan wil je natuurlijk dat deze foto's te zien zijn op de website. Dit kan je natuurlijk allemaal zelf op de website aanpassen en toevoegen. Maar met een onderhoudscontract kunnen wij dit ook voor je doen.

Pagina's toevoegen of verwijderen

Wanneer je je onderneming wilt uitbreiden met een nieuwe dienst, kan het nodig zijn dat deze op een compleet nieuwe pagina komt. Moor Webdesign maakt bij de meeste onderhoudscontracten dan een compleet nieuwe pagina voor je aan zodat jouw onderneming alle nieuwe onderdelen kunt tonen aan je (potentiële) klanten.

GELUKT!

Het formulier is succesvol verzonden. We zullen je zo snel mogelijk een offerte toesturen.