WERKWIJZE NIEUWE WEBSITE

Wanneer je kiest voor een website van Moor Webdesign kies je voor een website met een uniek design. Er is dan geen andere website die lijkt op hoe jouw website eruit komt te zien. We bespreken jouw eisen en wensen en gaan voor je aan de slag. Jij levert de teksten, foto’s en logo aan en wij maken de website helemaal compleet. Zo krijg je een website die een echte indruk zal achterlaten bij uw potentiële klanten. Uiteraard kunnen wij je helpen bij het verbeteren van teksten. Ook wanneer er (nog) geen beeldmateriaal is kunnen wij stockfoto’s voor je aanschaffen.

Hoe zorgen we ervoor dat jouw website een online succes wordt?

1. Wensen en doelstellingen bespreken

Wanneer Moor Webdesign de website van jouw bedrijf mag maken, beginnen we eerst met het bespreken van de wensen en wat het doel van de website is. Je krijgt een vragenlijst toegestuurd waaruit ik inspiratie kan halen voor de opbouw en vormgeving van je website. Op deze manier herken je direct jouw bedrijf in de door ons gebouwde website.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Werkwijze - 1 - Wensen en doelstellingen bespreken
Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Werkwijze - 2 - Domeinnaam en hosting

2. Domeinnaam en hosting

Heb je al een domeinnaam en/of hostingpakket, dan gaan we daarmee aan de slag. Indien dit allemaal nog aangemaakt moet worden, kan Moor Webdesign dit voor je regelen. Wij werken hiervoor samen met Cloud86.

3. Website ontwerpen

Aan de hand van alle informatie die we hebben ontvangen gaan we beginnen met het ontwerpen van de website. We ontwerpen eerst de homepage en leggen deze aan je voor ter goedkeuring. Alles goed? Dan gaan we door naar de rest van de website.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Werkwijze - 3 - Website ontwerpen
Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Werkwijze - 4 - Website ontwikkelen

4. Website ontwikkelen

De website wordt in zijn geheel ontworpen en alle tekst en afbeeldingen worden gevuld. De teksten, afbeeldingen en logo’s worden door jou aangeleverd. Uiteraard kunnen wij hiervoor met jou over meedenken. Evenals afbeeldingen kunnen ook door ons toegevoegd worden via het kopen van rechtenvrije foto’s.

5. Opleveren website

Wanneer de website compleet is wordt deze opgeleverd. Controleer of alles werkt zoals het zou moeten en dat het eruit ziet zoals je voor ogen had. De feedback wordt doorgegeven en verwerkt zodat alles perfect werkt en er perfect uitziet.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Werkwijze - 5 - Opleveren website
Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Werkwijze - 6 - Feedback verwerken

6. Feedback verwerken

Nu gaan we de puntjes op de i zetten. Alle verzamelde feedback verwerken we en zorgen we ervoor dat jij trots bent om je nieuwe website aan iedereen te laten zien.

7. Website lanceren

Je website staat online! Nadat alles goedgekeurd is natuurlijk. Je krijgt handleidingen toegestuurd zodat je zelf de website kunt aanpassen. Natuurlijk staan wij nog altijd klaar voor vragen en/of aanpassingen.

Website laten maken Geldrop - Moor webdesign - Werkwijze - 7 - Website lanceren

Veelgestelde vragen

Dit is denk ik de vraag die iedere webdesigner heeft meest gesteld krijgt. Niet gek natuurlijk, je bent je gewoon bewust van de kosten, net zoals ik ook zou zijn. Er is alleen geen eenduidig antwoord op deze vraag. Maar om jou toch een indicatie te kunnen geven, heeft Moor Webdesign wel een aantal vanaf prijzen op de website vermeld. Zo heb je een indicatie en kom je niet voor onverwachte hoge offertes te staan. Scheelt ons beide tijd! 

Moor Webdesign maakt al websites vanaf €299,-. Dit is op basis van een slim design template (een vooraf gemaakte template). Kijk hier voor onze prijzen en pakketten. 

Wij maken de websites met WordPress en Elementor. Afbeeldingen worden bewerkt met Photoshop.

Moor webdesign - Werkwijze - FAQ - WordPressMoor webdesign - Werkwijze - FAQ - Elementor Moor webdesign - Werkwijze - FAQ - Photoshop

Dit varieert van 2 weken tot 2 maanden. Het is afhankelijk van de wensen van de klant. Sommige klanten willen een simpele website en anderen een ingewikkelde website met verschillende onderdelen. 

Jij bent de eigenaar van de website! Wij kunnen je de volledige bewerkingsmogelijkheden van de website geven. Jij betaald de website, dus de website is van jou.

Ja hoor. Als je wilt kan je alles aanpassen aan de website. Dit is niet altijd verstandig natuurlijk. Maar jij krijgt de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen aan te passen en toe te voegen.

Ja hoor. Als je wilt kan Moor Webdesign alle aanpassingen op jou website voor je uit handen nemen. Hiervoor heeft Moor Webdesign verschillende onderhoudscontracten. Er is er altijd wel één die bij je website past. Wil je eenmalig een aanpassing laten doorvoeren op je website kunnen wij dit tegen een uurtarief van €45,- ook voor je doen.

Moor Webdesign heeft geen fotograaf in dienst om dit voor je te doen. We kunnen wel rechtenvrije foto's voor je inkopen die mooi in het ontwerp van je website passen.

GELUKT!

Het formulier is succesvol verzonden. We zullen je zo snel mogelijk een offerte toesturen.